2021-08-24

Futéstámogatás igénylése a 2021-es futési idényreÉrsemjén Község Önkormányzatánál igényelni lehet a 2021-es futési idényre vonatkozó futéstámogatásokat. Az igénylés benyújtásához szükséges formanyomtatványokat az önkormányzat szociális ügyosztályán igényelhetik és nyújthatják be.

Az igényléshez szükséges formanyomtatványt ide kattintva töltheti le!

Az igénylésre jogosultság alapfeltételeit az alábbi fotókon találják meg, részletkért töltsék le az adatokat tartalmazó pdf dokumentumot ide kattintva . A fájl megtekintéséhez, amennyiben számítógépére vagy egyéb eszközére nincs telepítve, szükséges lesz egy pdf fájl megtekinto szoftver telepítése, mint például az Adobe reader.

pliant
pliant

Azon családoknak és egyedülálló személyeknek, akik lakásfutésre távhot, földgázt, tuzifát, szenet vagy futoolajat, illetve villamos energiát használnak, az alábbiakban ismertetett feltételeknek kell eleget tenniük a támogatás igényléséhez:

a lakásfutésre távhot használó fogyasztók futéstámogatásban részesülnek, ha az egy fore eso havi nettó átlagjövedelem nem haladja meg a 800 lejt a családok, illetve az 1082 lejt

az egyedül élo személyek esetében a lakásfutésre földgázt, villamos energiát, illetve tuzifát, szenet vagy futoolajat használó fogyasztók abban az esetben igényelhetnek támogatást, amennyiben az egy fore eso havi nettó átlagjövedelem nem haladja meg a 800 lejt sem a családok, sem az egyedül élo személyek esetében.
Az alábbi videók a formanyomtatványok kitöltéséhez nyújtanak útmutatót!


Általános információkat az alábbi videóban talál:

Kitöltési útmutató
Kitöltési útmutató más személyek részére
Kitöltési útmutató családok részére