2021-08-24

Subventie pentru incalzirea locuintelor 2021Subventiile de incalzire pentru sezonul 2021 pot fi solicitate la Primaria Comunei Simian. Formularele necesare pentru depunerea cererii pot fi solicitate si depuse la departamentul social al primariei.


De asemenea, formularele mentionate pot fi descarcate dand click aici!


Conditiile de baza ale eligibilitatii pot fi gasite pe imaginile de mai jos, pentru detalii, va rugam sa descarcati documentul pdf care contine aceste informatii facând click aici . Pentru a vizualiza fisierul, in cazul in care inca nu este instalat pe dispozitivul Dvs., va trebui sa instalati un software de vizualizare a fisierelor pdf, cum ar fi Adobe reader .

pliant
pliant

Familiile si persoanele singure care folosesc încalzire asigurata de un furnizor de termoficare, gazul natural, lemnul de foc, carbunele sau energie electrica trebuie sa îndeplineasca conditiile descrise mai jos pentru a fi eligibili pentru obtinerea subventiei:


- Consumatorii care folosesc incalzire asigurata de un furnizor de termoficare vor primi suventia de incalzire daca venitul lor mediu lunar net nu depaseste 800 de lei pe familie sau 1082 de lei pe luna.


- În cazul persoanelor singure, consumatorii care utilizeaza gaze naturale, electricitate sau lemne de foc, carbune sau motorina pentru incalzirea locuintelor pot solicita ajutor cu condidia ca venitul mediu net lunar pe persoana sa nu depa?easca 800 de lei atât pentru familii, cât si pentru persoanele singure.Urmatoarele videoclipuri ofera instructiuni pentru completarea formularelor.


Informatii generale puteti obtine vizionand clipul video de mai jos:

Ghid completare
Ghid completare pentru alte persoane
Ghid completare pentru familii